Les colles de cultura popular de Sant Celoni amb Creu Roja Respon

Geganters i Grallers, Bastoners Quico Sabaté i Diables han fet una aportació econòmica per oferir ajuda alimentària a les persones en situació de major vulnerabilitat a Sant Celoni i Baix Montseny

Redacció
22 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:23h
El PSC de Sant Celoni ha fet una aportació econòmica al programa Creu Roja Respon
El PSC de Sant Celoni ha fet una aportació econòmica al programa Creu Roja Respon | Creu Roja

Les colles Geganters i Grallers, Bastoners Quico Sabaté i Diables de Sant Celoni s'han sumat a la iniciativa de la Creu Roja contra el coronavirus. Aquestes colles de cultura popular tan representatives del municipi donen suport al "Pla Creu Roja Respon" en la crisi social provocada per la pandèmia, amb una aportació econòmica per oferir ajuda alimentària a les persones en situació de major vulnerabilitat a Sant Celoni i Baix Montseny.

El president de la Creu Roja comarcal Jordi Garcia, expressa "l'agraïment a totes tres per sumar-se a la iniciativa humanitària" i que "la  compra dels aliments es farà en comerços de proximitat". La Creu Roja porta a Sant Celoni més de 42 anys d'implantació i en aquests moments difícils, continua fent la tasca de suport per vetllar per les persones més vulnerables. Actualment han augmentat els nombre d'usuaris, i les intervencions per l’epidèmia provocada per la Covid-19.   

Davant d'aquesta amenaça, Creu Roja ha intensificat la seva tasca humanitària a través d'un pla específic per atendre aquelles persones que es troben en situació de risc, i "volem que aquesta iniciativa de compromís social es perllongui fins que s’acabi l’estat de confinament i els nostres usuaris puguin sortir de la situació de vulnerabilitat en què es troben" continua dient Jordi Garcia .

Aquesta tasca no es podria dur a terme si no fos per les persones voluntàries i tècniques de la Institució, la solidaritat dels socis i de moltes empreses, entitats i particulars, amb les seves aportacions econòmiques, al Programa Respon de la Creu Roja  a nivell estatal .

Al Baix Montseny l'entitat està fent activitats d’acompanyament a persones, repartiment d'alimentació i medicaments a domicili, trucades telefòniques a les persones que estan en els diferents programes de l'entitat  amb més de 30 voluntaris i personal tècnic.




 

Arxivat a