Palau Comerç fa una crida per rebre material per confeccionar mascaretes pels petits i adolescents

Demanen roba de cotó cent per cent estampada amb dibuixos infantils i adolescents

Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:01h
Mascaretes estampades confeccionades a Santa Maria de Palautordera
Mascaretes estampades confeccionades a Santa Maria de Palautordera | Natàlia Savé
Ja és oficial del consell de ministres d'aquest dimarts que els nens fins a 14 anys a partir de dilluns de la setmana vinent podran sortir del confinament pel decret d'estat d'alarma per la crisi sanitària del coronavirus Covid-19, sempre que vagin acompanyats dels seus pares o tutors i només a llocs com el supermercat, la farmàcia o el banc. La decisió que ja fa uns dies que es preveia que podia ser així ha posat mans a l'obra al grup de persones de Santa Maria de Palautordera que ja fa setmanes que confeccionen mascaretes.

En aquest sentit, des de Palau Comerç s'ha fet una crida perquè tothom qui disposi de material com roba  de cotó cent per cent amb estampats infantils i juvenils els cedeixi per tal de poder fer mascaretes també per als més petits i adolescents. El contacte és el número 608 54 58 80, de dilluns a divendres de 10h a 13h i els dimecres de 17h a 19h.

D'altra banda, des de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s'anuncia que gràcies a aquest grup de voluntàries i voluntaris de Palau i la seva àrea d'influència ja disposa de mascaretes per distribuir entre la ciutadania. S'avisa que es tracta de mascaretes no homologades i que s'han de de rentar a 60 graus i afegir lleixiu cada dia. Per cada unitat familiar se'n repartiran quatre, com a màxim. El telèfon de contacte és el mateix que l'anunciat unes línies més amunt.