La Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera anima a fer un pessebre per a un Sant Jordi confinat

Sota el títol "Per Nadal i Sant Esteve, cadascú a casa seva… i per aquest Sant Jordi també!", s'impulsa que es faci relacionat amb Sant Jordi i amb objectes quotidians i materials que es disposin a casa

Panera cultural de Sant Jordi confinat que sorteja la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera
Panera cultural de Sant Jordi confinat que sorteja la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera | BFS
Redacció
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:21h
Aquest any 2020 es celebrarà d'una manera diferent la diada de Sant Jordi. Degut al confinament per la Covid-19, a la Biblioteca Ferran Soldevila malgrat les dificultats del confinament i no poder sortir al carrer, es vol celebrar la Diada confinada d'una manera original. Per això, sota el títol  "Per Nadal i Sant Esteve, cadascú a casa seva… i per aquest Sant Jordi també!" impulsen la creació d'un pessebre amb objectes quotidians i materials que es disposin a casa. Per a participar-hi no hi ha límits d'edat.

El que es demana des de la Biblioteca Ferran Soldevila és que una vegada fet el pessebre se'ls faci arribar les fotografies a l'adreça de correu electrònic de la biblioteca, fins el dia 23 d'abril a mitjanit. El premi per participar-hi és entrar al sorteig d'una panera cultural amb llibres, revistes, CDs i DVDs entre totes les propostes presentades. L'entrega es farà a la biblioteca quan es torni a obrir (o quan es celebri la Diada de Sant Jordi tradicional amb parades de llibres i roses al carrer, possiblement el 23 de juliol).

D'altra banda, totes aquelles imatges que s'enviïn i que compleixin amb els drets d'imatge i protecció del menor seran publicades al Facebook de la biblioteca.