coronavirus

La Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera anima a fer un pessebre per a un Sant Jordi confinat

Sota el títol "Per Nadal i Sant Esteve, cadascú a casa seva… i per aquest Sant Jordi també!", s'impulsa que es faci relacionat amb Sant Jordi i amb objectes quotidians i materials que es disposin a casa

per Redacció , 22 d'abril de 2020 a les 15:08 |
Panera cultural de Sant Jordi confinat que sorteja la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera | BFS
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest any 2020 es celebrarà d'una manera diferent la diada de Sant Jordi. Degut al confinament per la Covid-19, a la Biblioteca Ferran Soldevila malgrat les dificultats del confinament i no poder sortir al carrer, es vol celebrar la Diada confinada d'una manera original. Per això, sota el títol  "Per Nadal i Sant Esteve, cadascú a casa seva… i per aquest Sant Jordi també!" impulsen la creació d'un pessebre amb objectes quotidians i materials que es disposin a casa. Per a participar-hi no hi ha límits d'edat.

El que es demana des de la Biblioteca Ferran Soldevila és que una vegada fet el pessebre se'ls faci arribar les fotografies a l'adreça de correu electrònic de la biblioteca, fins el dia 23 d'abril a mitjanit. El premi per participar-hi és entrar al sorteig d'una panera cultural amb llibres, revistes, CDs i DVDs entre totes les propostes presentades. L'entrega es farà a la biblioteca quan es torni a obrir (o quan es celebri la Diada de Sant Jordi tradicional amb parades de llibres i roses al carrer, possiblement el 23 de juliol).

D'altra banda, totes aquelles imatges que s'enviïn i que compleixin amb els drets d'imatge i protecció del menor seran publicades al Facebook de la biblioteca.

 

 

Participació