A Sant Celoni i la Batllòria un Sant Jordi des de la cova

L'Ajuntament i entitats fan un seguit de propostes que es poden seguir des del confinament domiciliari

Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:28h
La senyoreta Muntanyetes, una de les protagonistes del Sant Jordi des de la cova
La senyoreta Muntanyetes, una de les protagonistes del Sant Jordi des de la cova | AJSC


Ni que sigui des del confinament, l'Ajuntament de Sant Celoni es resisteix a no poder celebrar Sant Jordi. Serà una diada diferent davant la impossibilitat de poder muntar parades de llibres i roses i sortir a passejar al carrer. Per això, s'ha proposat un seguit d'activitats per Sant Celoni i la Batllòria.

Tot començarà amb una cercavila motoritzada dels gegants de Sant Celoni, en Martí i la Maria del Puig, que organitza la Colla de Geganters i Grallers. S'anima als veïns a sortir al balcó a saludar-los. També s'ha programat una hora del conte en directe des del compte d'instagram de l'Ajuntament de Sant Celoni, amb la senyoreta Muntanyetes, una audició de sardanes des de Ràdio Sant Celoni i durant tot el dia  l'explicació de la llegenda d'una espasa a càrrec de la Colla de Diables de Sant Celoni i lo'AFA Soler de Vilardell, a través de les seves xarxes socials.

També s'ha convocat el concurs literari el Decameró celoní organitzat per La Biga i la Busca amb la col·laboració de la Biblioteca l'Escorxador. Tanmateix, des de l'Ajuntament s'anima omplir els balcons de roses el dia de Sant Jordi seguint els vídeo-tutorials per fer roses de paper a través de les xarxes socials de la Biblioteca. De la mateixa manera que es recorda que hi ha un llista d'establiments on es poden comprar llibres i roses.

Un Sant Jordi diferent que l'Ajuntament de Sant Celoni proposa participar-hi i compartir vídeos i imatges amb l'etiqueta #santjordialacova


Arxivat a