#MakersBaixMontseny també dissenya salvaorelles amb una rosa de Sant Jordi en 3D

Les impressores 3D continuen traien fum en suport als sanitaris que són a primeria línia en aquesta crisi del coronavirus

Salvaorelles amb una rosa de Sant Jordi
Salvaorelles amb una rosa de Sant Jordi | akers Baix Montseny
Redacció
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:57h
El grup #MakersBaixMontseny s'han donat a conèixer amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19 i l'esforç que han portat a terme per donar suport als sanitaris en la seva lluita per frenar la propogació del virus. Ben conegudes són les pantalles protectores, les vàlvules resdissenyades per a snorkel del Decathlon o les peces salvaorelles, tot amb impressores 3D.

Les màquines continuen traient fum i seguint donant el suport que cal als sanitaris. Però, com diu Xavi Romero, "No només es tracta de cobrir una necessitat, sinó que també volem transmetre emocions". I precisament s'han dissenyat salvaorelles amb missatge d'afecte i encoratjament "per aquelles persones que ens estan cuidant". Missatge d'ànims, de valent o de valenta.

I també la darrera creació d'una maker, Agnès Oliver, que ha estat capaç de dissenyar un salvaorelles amb una rosa "la versió del salvaorelles de Sant Jordi", una diada com aquesta no podia quedar-se sense un dels seus símbols, gràcies a aquesta professora de Tecnologia a l'Institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric - Breda.