Prop de 2.500 inscrits i més 20.000 euros recaptats de la 1a edició en la cursa solidària #CorremACasa

La cursa virtual des del confinament domiciliari l'organitzen diverses entitats esportives del Baix Montseny. Els diners es destinaran a la iniciativa #joemcorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà

Correm a Casa la primera cursa virtual i solidària
Correm a Casa la primera cursa virtual i solidària | Correm a Casa
Redacció
19 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:35h
Aquest diumenge 19 d'abril es durà a terme la 1a edició de la #CorremACasa, cursa virtual i confinada, on l'objectiu és recórrer una distància lliure en la categoria que es vulgui: cinta, escales, passadís, balcó, jardí, rodet, elíptica, rem i fins i tot algunes de les modalitats combinades, i es podrà realitzar des de les 10 a les 21. La finalitat d'aquest esdeveniment és col·laborar amb la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà fent  esport i sentir-se vius.


D'aquesta manera s'intentarà acostar el més possible a les sensacions de participar en una cursa però amb la peculiaritat de fer-ho des de casa. La iniciativa totalment solidària sorgeix dels clubs esportius Montseny Maasais, Les Nenes Trail, Gualba Trail, Senglars de Cardedeu, Safir Team, Camí dels Ibers i Hostrailric, i amb la col·laboració d'Speaker Events, RogerCorrem i Jaume Disseny.

En el moment de tancar aquesta informació hi havia 2.445 inscrits d'arreu i ja s'han recaptat més de 20.000 euros. Tothom s'hi pot inscriure i seguir col·laborant amb un dorsal zero. L'esdeveniment es pot seguir en directe per streaming des del facebook de Correm a Casa.