accident mortal

CCOO lamenta la mort d'un treballador en accident laboral a Llinars del Vallès

Les primeres informacions que arriben sembla ser que el treballador estava dalt la teulada sense cap tipus de seguretat

per Redacció , 17 d'abril de 2020 a les 10:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona ha emès un comunicat lamentant la mort d'un treballador en accident laboral mentre feia tasques de reparació d'una teulada d'uralita a una nau del polígon Llinars Park de Llinars del Vallès. A hores d'ara s'investiga la causa que ha provocat la caiguda, però per les primeres informacions que arriben sembla ser que el treballador estava dalt la teulada sense cap tipus de seguretat; "desconeixem si tenia possibilitat de disposar d'una línia de vida que hagués salvat la seva vida", manifesta el sindicat. CCOO continua exigint que en un sector tan sensible com la construcció s'han de complir totes les mesures preventives que determina la llei.
 

Els fets s'han posat en coneixement al jutjat de guàrdia i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Des de CCOO es treballarà per a què s'esclareixin els fets i es depurin les responsabilitats que puguin derivar-se. El treballador mort tenia 31 anys i era veí de Cornellà.


 

 

Participació