L'Ajuntament de Breda exigeix que es compleixin els serveis mínims de l'oficina de correus

L'empresa "Correos" ha emès un comunicat explicant que actualment només treballa un 22% del total de la seva plantilla a tot l'estat

Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:44h
L'oficina de Correus de Breda és situada al carrer Sant Iscle
L'oficina de Correus de Breda és situada al carrer Sant Iscle | Google Maps
L'Ajuntament de Breda ha rebut un bon nombre de consultes i queixes en relació a l'oficina de correus de Breda i el seu servei irregular des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. En aquest sentit, des de la segona setmana –suposant inicialment que el servei intermitent de la primera era un cas excepcional- l'Ajuntament de Breda s'ha posat en contacte diverses vegades amb l'oficina de Santa Coloma de Farners per mirar d'esclarir quan es regularitzarà el servei. "A dia d'avui, després de diverses peticions d'informació, encara no sabem exactament quan es normalitzarà".

L'Ajuntament de Breda ha demanat a l'oficina de Santa Coloma que es facilités algun contacte d'instàncies superiors de la mateixa empresa, al qual se li ha fet arribar la inquietud del municipi, entenent que aquest és un servei de primera necessitat que no pot quedar desatès. L'empresa "Correos" ha emès un comunicat explicant que actualment només treballa un 22% del total de la seva plantilla a tot l'estat, concretant-hi que "només presta el servei postal públic obligatori".

En aquest mateix comunicat s'hi especifica que "les oficines només obren de 9:30 a 12:30 hores per atendre als clients que necessiten utilitzar el servei postal públic". En el cas de Breda s'hi incompleix aquesta disposició, atès que l'oficina no obre pràcticament en cap moment des de ja fa diverses setmanes. L'Ajuntament de Breda seguirà transmetent la seva disconformitat a l'empresa fins que es restableixin els serveis mínims.