Neix «Endavant les atxes» , un nou programa de Ràdio Arbúcies

Fel Faixedas, Anna Felipe i Cesc Camps ens faran companyia durant el confinament

Fel Faixedas, Anna Felipe i Cesc Camps
Fel Faixedas, Anna Felipe i Cesc Camps | Ràdio Arbúcies
Redacció
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:56h
Aquest dimarts 14 d'abril es va posar en marxa un nou programa a Ràdio Arbúcies. Es tracta d'Endavant les atxes, un espai radiofònic que compta amb els arbuciencs Fel Faixedas, Anna Felipe i Cesc Camps al capdavant, que animaran els matins de dilluns a divendres de 10 a 12.
 
Un programa pensat per fer companyia a la gent d'Arbúcies durant el confinament i que tractarà sobre informacions i fets que vagin succeint al municipi aquests dies de quarantena. Endavant les atxes comptarà també amb molts altres arbuciencs en les diferents seccions que tindrà el programa, com ara una agenda diària d'activitats per fer a les xarxes, activitats esportives per fer des de casa, receptes de cuina i, fins i tot, una tertúlia. I, sobretot, tindran un pes molt important les trucades dels oients.
 
Podreu escoltar Endavant les atxes de dilluns a divendres de 10 del matí a 12 del migdia al dial de Ràdio Arbúcies (107.6 FM) i seguir-los al seu Instagram @endavant_lesatxes i al Facebook endavantlesatxes. El podcast del programa es pot escoltar a l'Ivoox de Ràdio Arbúcies.

 

 
Arxivat a