UGT comunica que una entitat privada gratificarà el personal de l'Hospital de Sant Celoni amb 1.000 euros i un llibre

També han ingressat la paga d'objectius (DPO)

Hospital de Sant Celoni
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:38h
El sindicat UGT mitjançant una nota informativa ha comunicat que recentment la direcció dels Hospitals de Sant Celoni i de Mollet del Vallès han ingressat al seu personal la paga d'objectius (DPO). A més, informen que els treballadors de l'Hospital de Sant Celoni també tindran una gratificació de 1.000 euros i un llibre cedits per una entitat privada "en prova d'agraïment i de solidaritat".

La informació ha sortit de la secció sindical de la UGT de l'Hospital de Granollers perquè des d'aquest sindicat s'ha demanat que el centre aquest any sí que pagui un complement d'objectius al personal sanitari del centre, després de -asseguren- no fer-ho mai del tot els últims anys. Tot i això, el sindicat ja lamenta que "tot i l'esforç evident que està duent a terme el personal sanitari", la direcció probablement no els pagarà enguany aquest extra.

"Els treballadors de l'Hospital de Granollers són els que estan suportant el major esforç entre els professionals sanitaris del Vallès Oriental, ja que és l'Hospital de referència i concentra tots els llits d'UCI de la comarca, que s'han hagut de multiplicar per quatre en cinc setmanes", alerta el sindicat que també afegeix que els professionals de l'Hospital de Granollers es troben sota una tensió, cansament i compromís emocional que esdevindrà en un clamor social d'indignació si un any com el present no es fa l'esforç de retribuir íntegrament aquest incentiu salarial, avisen.

UGT també precisa que la paga d'objectius és un complement salarial variable restituït l'any 2015 al II Conveni SISCAT, el pagament del qual està condicionat a l'assoliment de l'equilibri pressupostari de cada exercici.

 

 
Arxivat a