L'Hospital de Sant Celoni en una setmana dobla les altes acumulades per coronavirus

S'ha passat de 25 altes des de l'inici de la pandèmia a 48. Al centre sanitari hi continuen ingressades 40 persones i ja s'han acumulat 22 defuncions

Hospital de Sant Celoni
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:40h
L'Hospital de Sant Celoni ha oficialitzat a primera hora d'aquesta tarda les dades referents al coronavirus Covid-19. Els registres que s'han donat a conèixer indiquen que la situació de la pandèmia es comença a controlar i la corba ja podria mirar cap avall. A dia d'avui el número de perones ingressades és de 40, nou menys que no pas fa una setmana.

Amb tot, una de les dades més significatives és el nombre d'altes. De fet, en els darrers set dies s'han donat, gairebé, tantes altes hospitalàries com les que s'havien donat en les darreres tres setmanes. En total han estat 23 que sumades a les 25 que ja s'havien donat des del començament de la pandèmia ja se n'acumulen 48, és a dir que el que va del dimecres 8n d'abril al dimecres 15 d'abril la xifra pràcticament s'ha doblat.

El nombre de defuncions, per altra banda, també han patit un descens en relacó a la setmana passada. Actualment se'n registren 22 acumulades, quatre més que no pas les comptabilitzades la setmana passada.

 

 
Arxivat a