coronavirus

L'Hospital de Sant Celoni rep 1.000 mascaretes més gràcies a la solidaritat del Baix Montseny

És la tercera comanda servida de la campanya de crowdfunding impulsada per l'empresa de Sant celoni Wanava Nation, SL

per Jordi Purtí , 15 d'abril de 2020 a les 09:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital de Sant Celoni ha rebut 1.000 mascaretes més del tipus FPP2 gràcies a la campanya de crowfunding oberta el 18 de març després d'una crida que va fer el centre hospitalari al començament del confinament per la poca quantitat de material que es disposava en estoc. En aquell moment, els responsables de l'empresa celonina Wanava Nation, SL van posar en marxa una campanya de crowdfunding amb una resposta solidària gairebé immediata de la ciutadania ja que en només 20 hores es van acaptar 3.000 euros per poder adquirir 2.500 mascaretes que, tot i els recels inicials que podrien ser retingudes o desviades a la frontera, es van poder servir a l'Hospital de Sant Celoni els dies 25 i 27 de març en tongades de 1.000 i 1.500 mascaretes.

La campanya ha continuat oberta i la solidaritat també "Estem promovent aquesta iniciativa de manera totalment benèfica per ajudar i contribuir amb la mesura del possible als nostres hospitals, aportant la nostra experiència en compres i importacions de l'estranger", han explicat reiteradament Agustí Arpa i Laura Amores, propietaris de l'empresa Wanava Nation SL. D'aquesta manera s'ha aconseguit acaptar més diners per fer una tercera comanda de 1.000 mascaretes que són les que que ara s'han lliurat també a l'Hospital de Sant Celoni.
Fins aquest moment s'han recollit 5.468 euros i l'objectiu és poder arribar als 6.000 euros ja queamb els diners que falten es podrà fer una quarta comanda de 500 mascaretes més "si ho aconseguim haurem lliurat a l'Hospital de Sant Celoni 4.000 mascaretes amb les quals haurem proveït l'estoc de material sanitari que ajudi a passar la pandèmia, amb l'esforç solidari de gent del Baix Montseny".
 

D'esquerra a drets: Agustí Arpa, Jordi Roca (gerent Hospital Sant Celoni) i Laura Amores Foto: Wanava Nation


 

 

Participació