Ajornament de la 55a edició de l'Homenatge a la Vellesa

S'estudiarà la possibilitat de celebrar-la a la tardor sempre que les condicions de l'emergència sanitària ho permetin

Ajornat l'Homenatge a la Vellesa de Breda 2020
Ajornat l'Homenatge a la Vellesa de Breda 2020 | AJB
Redacció
13 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:38h
L'equip de govern de l'Ajuntament de Breda ha decidit en reunió de la Junta de Govern Local  ajornar sense data la 55a edició de l'Homenatge a la Vellesa a causa de l'emergència sanitària actual provocada per la pandèmia de la Covid-19. La data prevista era 3l 31 de maig i l'Ajuntament estudiarà la seva celebració de cara a la propera tardor sempre i quan les circumstàncies així ho permetin.

La situació actual de pandèmia i estat d'alarma no permet fer previsions a curt termini ni deixa marge per a la preparació d'aquesta mena d'esdeveniments. La incertesa actual sobre la duració d'aquesta situació de confinament i la probabilitat de que un cop s'aixequi continuïn existint altres mesures de distanciament social i de restricció d'activitats amb aglomeració de persones fa impossible l'organització de l'Homenatge a la Vellesa en la data que estava prevista.

L'Ajuntament de Breda demana comprensió a totes les persones implicades per aquesta decisió provocada per fets aliens a la seva voluntat i emplaça a tots els bredencs i bredenques a participar més activament en les altres activitats que es programin amb posterioritat, quan la situació ja hagi estat normalitzada.