La Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera recorda que l'equipament segueix «confinat»

Qui disposi de material per retornar, de moment, s'ha allargat el termini fins el dia 21 d'abril

La Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera confinada
La Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera confinada | BFS
Redacció
10 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:38h
Les treballadores de la biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera segueixen treballant per als usuaris de l'equipament fent teletreball des del confinament domiciliari. En aquest sentit, recorden que en cas que hi hagi usuaris que disposin de llibres, revistes, pel·lícules i cds de la biblioteca prestats a casa, no cal preocupar-se per retornar-los. S'han de conservar al domicili fins que la biblioteca es pugui reobrir.

S'ha ampliat el termini de retorn dels documents fins el 21 d'abril (excepte en el cas dels documents que ja estaven reclamats). En funció de com continuï la situació de confinament, aquest termini s’allargaria de nou més endavant i ja s'avisaria oportunament de les noves dates. "Hi ha uns 4.000 documents de la biblioteca a les llars, pergaudiu-los i tenir-ne cura!", ha manifestat Anna Soler, directora de la Biblioteca Ferran Soldevila.

Per tant, si els usuaris reben algun avís per correu electrònic de retorn de documents prestats, no cal fer-ne cas durant aquest temps. La bústia verda exterior per al retorn de documents prestats continua tancada fins nou avís.