coronavirus

La Policia local de Sant Celoni ja ha denunciat a 49 persones per no complir amb el decret de confinament

D'una setmana ençà el nombre de multes gairebé s'ha doblat de 26 han passat a 49

per Redacció , 8 d'abril de 2020 a les 15:18 |
Un control al carrer Dr Trueta de Sant Celoni | Facebook Joan Arenas Yerga
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Saltar-se el confinament té un preu. L'Ajuntament de Sant Celoni ha comunicat que el resultat del control i vigilància a la via pública que fa la Policia local de Sant Celoni d'acord amb els supòsits previstos en el RD de confinament ha estat fins a data 6 d'abril, l'aixecament de 49 actes de denúncia. Concretament s'ha denunciat a persones que circulaven en vehicle, caminant o en bicicleta sense ser un desplaçament justificable, acompanyant d'un vehicle sense motivació justificable, persones assegudes en un banc o un establiment no essencial obert al públic.

En aquesta darrera setmana la xifra d'expedients sancionadors s'han gairebé doblat ja que tal com vàrem informar el passat 3 d'abril la xifra d'obertura d'expedients era de 26 i ara ja gairebé s'ha arribat al mig centenar. Des de l'Ajuntament es recorda a la ciutadania la importància de respectar el confinament per a la seva salut i la de tota la població.
 

Participació