VÍDEO «Seguim en moviment, ens segueixes», el clam de les escoles de dansa de Catalunya per sortir de l'oblit

Mònica Aguilar de l'Escola de Dansa Vocacions de Llinars del Vallès ha creat una xarxa de prop de 200 escoles per donar a conèixer la situació precària del sector

07 d'abril del 2020
Actualitzat el 08 d'abril a les 15:39h
Les escoles de dansa de Catalunya volen fer visible la seva situació precàrica per la crisi del coronavirus
Les escoles de dansa de Catalunya volen fer visible la seva situació precàrica per la crisi del coronavirus | Xarxa Escoles Dansa Catalunya


I de la cultura qui se'n recorda? Aquesta és la pregunta que es fa Mònica Aguilar de l'Escola de Dansa Vocacions de Llinars del Vallès, un sector ja de per sí precari, que el confinament està castigant de manera molt severa. Tant que moltes escoles ja es plantegen no apujar les persianes una vegada hagi passat la crisi sanitària del coronavirus.

Una situació que qualifica de "desesperada" i que malgrat reiventar-se telemàticament per seguir el contacte amb els seus alumnes "el curs és perdut i esperem poder recomençar la nostra activitat el mes de setembre", ha explicat a NacióBaixMontseny Mònica Aguilar. Això, l'ha impulsat a crear una xarxa d'escoles de dansa de Catalunya a la qual s'hi han adhertit prop de dues-centes escoles que, mitjançant un vídeo, busquen la visibilitat que sí que tenen altres sectors de la societat per donar a conèixer la seva situació provocada per aquesta crisi.

L'han titulat Seguim en moviment, ens segueixes? per seguir ballant fins que tot se solucioni i estar units per donar-se força i suport moral i professional en aquests moments complicats i compromesos.