Se suspèn la Setmana de l'Esport 2020 de Sant Hilari Sacalm pel coronavirus

S'havia de celebrar del 17 al 31 de maig

Caminada intergeneracional d'una edició anterior de la Setmana de l'Esport de Sant Hilari sacalm
Caminada intergeneracional d'una edició anterior de la Setmana de l'Esport de Sant Hilari sacalm | AJSHS
Redacció
06 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:47h
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha comunicat que l'edició del 2020 de la Setmana de l'Esport queda suspesa com a conseqüència de l'actul situació d'emergència sanitària que estem vivint. Estava prevista que se celebrés del 17 al 31 de maig i comptava amb moltes activitats esportives, com l'Open provincial BTT, la milla urbana, les finals del torneig local de pàdel, les activitats de bàsquet, tennis i futbol, la patinada popular, la caminada intergeneracional, diverses activitats dirigides del Centre Esportiu Municipal, el sopar anual de l'esport i el cap de setmana de la Trail Guilleries.

Totes aquestes activitats queden anul·lades, així com l'atorgament de la medalla al mèrit esportiu i dels guardons a l'èxit de l'any i als valors de l'esport. "Ens sap molt greu haver de prendre aquesta decisió perquè és una setmana molt activa i molt bonica pel nostre municipi i perquè ja teníem molt avançada l'organització dels actes, però les previsions no ens van a favor i menys tractant-se totes d'activitats multitudinàries", es diu en un comunicat fet públic per l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm.

Per responsabilitat i per prevenció de possibles riscos, "creiem que la decisió més adequada és la suspensió de totes les activitats". Pel que fa a la X Trail Guilleries, totes aquelles persones que ja estaven inscrites rebran el reemborsament de la totalitat de l'import de la inscripció. Durant els propers dies des de l'Ajuntament es contactarà amb totes les persones inscrites.

En qualsevol cas, la regidoria d'Esports anuncia que s'està treballant en una programació de la Setmana de l'Esport 2020 virtual.