L'Ajuntament de Vilalba Sasserra pagarà l'aigua del primer trimestre als afectats per un ERTO

També es podran acollir a la mesura econòmica alguns jubilats, treballadors en atur, famílies amb menors, autònoms i comerços obligats a tancat per l'estat d'alarma

A Vilalba Sasserra no tothom pagarà el rebut de l'aigua del primer trimestre
A Vilalba Sasserra no tothom pagarà el rebut de l'aigua del primer trimestre | Pixabay
Redacció
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:51h
Entre les mesures de caràcter econòmic i social que ha pres l'Ajuntament de Vilalba Sasserra en motiu de l'estat d'alarma i la resta de mesures aplicades per la pandèmia del coronavirus Covid-19 hi ha un seguit de resolucions que tenen incidència directa amb el Servei Municipal d'Aigua.

En aquest sentit es resol aplicar l'exempció de pagament del total de la factura corresponental consum del primer trimestre de l'any 2020 i que pròximament es passarà al cobrament als titulars del contracte del servei. D'aquesta resolució en són beneficiaris els titulars del contracte sempre que siguin empadronats a Vilalba Sasserra i que formin part d'algun dels supòsits com que siguin persones jubilades que visquin sols i amb una renda  inferior als 1.000 euros nets mensuals en la unitat familiar.

També se'n podrasn beneficiar els treballadors que estiguin afectats per un ERTO o els autònoms que la seva activitat no estigui declarada com a essencial. Tanmateix podran accedir-hi els treballadors que estiguin a l'atur. El ventall de supòsits igualment arriba a les famílies amb nens menors d'edat i els comerços afectats i obligats al tancament.



Tothom qui formi part d'algun d'aquests grups i que es vulgui acollir a la mesura econòmica disposa fins el dia 15 de maig per presentar una solicitar, juntament amb la documentació justificativa de complir algun d'aquests supòsits.

L'Ajuntament de Vilalba Sasserra pagarà el rebut de l'aigua a totes les famílies que estiguin afectades per un ERTO, a l'atur, autònoms afectats, famílies amb nens petits, jubilats i comerços afectats.