Sant Celoni treballa en xarxa per frenar la Covid-19

Més de 150 voluntaris organitzats per abastir en el que es pugui les necessitats sanitàries

Caixes de mascaretes arribades a l'Hospital der Sant Celoni
Caixes de mascaretes arribades a l'Hospital der Sant Celoni | Wanava Nation
Redacció
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:11h
L'Ajuntament de Sant Celoni treballa en la coordinació, logística i finançament d'un gran nombre d'iniciatives solidàries que han sorgit aquests dies per respondre a l'emergència del coronavirus Covid-19 i les necessitats de l'Hospital de Sant Celoni. La iniciativa ha permés crear una xarxa de més de 150 persones inscrites a la Borsa de voluntaris.
 
Tant és així que n'hi ha 80 que cisen bates i ja ha permès lliurar-ne més de 2.500 a l'Hospital de Sant Celoni. El centre sanitari també ha rebut més de 700 màscares de roba fetes per voluntariat del Banc del Temps.

A banda de la Fundació Hospital de Sant Celoni s'han muntat més de 500 pantalles que també s'han servit  al CAP de Sant Celoni, CAP de Llinars, Mollet, Santa Perpètua, Sils, Sant Gregori, Residències de Valldoriolf, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, SEM Sant Celoni, Mutua de Terrassa i Policia de Breda.

S'han localitzat més de 200 màscares Decathlon localitzades i fent recollida amb una xarxa de més de 30 makers fent estructures per pantalles, vàlvules per respiradors i ara també obreportes amb impressores 3D.
Arxivat a