Sant Esteve de Palautordera ja té el seu Pla Local de Joventut

Està orientat cap a línies d’actuació com habitatge, educació, sanitat, lleure i oci i mobilitat i dirigit a joves entre els 15 i 29 anys

Redacció
26 d'octubre del 2012
Un grup de joves de Sant Esteve de Palautordera
Un grup de joves de Sant Esteve de Palautordera | L\'informatiu
Un grup de joves de Sant Esteve de Palautordera Foto: L'informatiu

El ple de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha aprovat aquesta nit passada el Pla Local de Joventut 2012-2016, d’acord amb els criteris establerts al Pla Nacional de Joventut de la Generalitat de Catalunya, en el qual l'eina essencial és la participació. El Pla ha tingut 7 vots a favor (CiU i IxSt.E) i 2 abstencions (CUP).

El Pla Local de Joventut està orientat cap a línies d’actuació com habitatge, educació, sanitat, lleure i oci i mobilitat i dirigit a joves entre els 15 i 29 anys, intentant donar tota mena d’informació i dinàmiques per tal que els joves siguin íntegres de tota participació, ja sigui amb les festes populars del poble, com esdeveniments espontanis. S'ha treballat molt amb joves de 3r i 4t d'ESO, amb la col·laboració del SES Can Record.

Entre els objectius que es planteja són la millora de qualitat de vida dels joves, impulsar i desenvolupar els camps propis de les polítiques de joventut, potenciar el treball transversal en programes on l’àrea de Joventut hi té coses a aportar, adaptar a l’administració, en la mesura del possible, a l’òptica juvenil, donar resposta des de la lògica dels mateixos joves, és a dir, crear sinergies entre l’administració i la ciutadania i  fomentar la participació activa dels joves en totes les seves accions, explica el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sant Esteve, Elies Ramil.