L'Hospital de Sant Celoni registra 10 morts des de l'inici de la pandèmia

El centre sanitari també confirma 48 ingressats i 9 altes acumulades des de l'inici de la pandèmia per coronavirus

Hospital de Sant Celoni
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
01 d'abril del 2020
Actualitzat el 02 d'abril a les 6:25h
La Fundació Hospital de Sant Celoni ha donat a conèixer aquesta tarda la situació actual del centre i ha confirmat l'ingrés de 48 casos positius, una xifra que supera el registra de fa justament una setmana que s'informava d'11 casos.

Cal destacar tanmateix el nombre d'altes acumulades des de l'inici de la pandèmia al centre hospitalari de Sant Celoni s'han més que quadriplicat passant a les 2 que hi va haver la setmana passada a les 9 d'aquests darrers set dies. També s'ha més que quadriplicat el número de defuncions acumulades ja que de les 3 que hi havia registrades la setmana passada s'ha passat a les 10 d'aquesta.

Pel que fa a la resta d'hospitals del Vallès Oriental assenyalar que a l'Hospital de Granollers hi ha 163 ingressats, 131 altes acumulades i 33 defuncions acumulades i a la Fundació Sanitària de Mollet els registres són de 170 ingressats, 178 altes acumulades i 44 defuncions acumulades.

Per altra banda, demà dia 2 d'abril, es posarà en funcionament l'Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès, que serà gestionat per l'Hospital General de Granollers. Aquest equipament atendrà als pacients amb perfil d'hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.