VÍDEOS Els cossos de seguretat del Baix Montseny lliuren 50 màscares a l'Hospital de Sant Celoni

Un vespre més puntuals a les 20h han agraït l'esforç del personal sanitari per contenir la Covid-19

Donació de màscares per part dels cossos de seguretat del Baix Montseny a l'Hospital de Sant Celoni
Donació de màscares per part dels cossos de seguretat del Baix Montseny a l'Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
31 de març del 2020
Actualitzat el 01 d'abril a les 10:02h

Fidels com cada vespre quan el rellotge marca les vuit la caravana dels cossos de seguretat del Baix Montseny es planten davant l'Hospital de Sant Celoni per agrair l'esforç del personal sanitari que treballa a preu fet per contenir la propagació del coronavirus Covid-19. Avui, els aplaudiments i les sirenes han anat acompanyat d'una donació de 50 màscares fetes a mà per un centenar de persones per a l'Hospital de Mataró i que els han sobrat. Gràcies a la iniciativa d'una infermera aquestes màscares han pogut arribar fins l'Hospital de Sant Celoni. 

Encara que no hi eren tots l'agraïment i la donació porta la signatura dels Vigilants Municipals de Riells i Viabrea, Policia Local de Sant Celoni, Mossos d'Esquadra de Sant Celoni, Policia Local de Santa Maria de Palautordera, Policia Local de Llinars del Valles, Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor, Policia Local de Cardedeu, Policia Local de Sant Antoni Vilamajor, Vigilants municipals de Sant Pere de Vilamajor i Bombers de la Generalitat del Parc de Sant Celoni.


 
 

Una treballadora sanitària de l'Hospital de Sant Celoni amb una màscara protectora que han lliurat els cossos de seguretat del Baix Montseny Foto: Jordi Purtí

 

Donació de màscares per part dels cossos de seguretat del Baix Montseny a l'Hospital de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí