coronavirus

Campanya «Queda't a casa i juga amb Hostalric!»

Coneix els recursos turístics d’Hostalric sense sortir de casa amb premi final!

per Redacció , 31 de març de 2020 a les 15:53 |
Zona del cavaller del castell d'Hostalric | AJH
Una vegada superada la pandèmia del coronavirus es podrà tornar a passejar per la muralla d'Hostalric, pujar a la Torre dels Frares, creuar la galeria a prova de bomba del castell d'Hostalric, admirar les vistes des del Pati d'Armes. Amb aquesta intenció, Turisme Hostalric llança una campanya de comunicació a les xarxes socials amb l'objectiu de seguir difonent i dinamitzant el patrimoni turístic de la vila amb el Trivial d'Hostalric. De moment, però tothom s'ha de quedar a casa.

A través de 12 preguntes d'història, patrimoni, natura,... els i les visitants coneixeran els recursos turístics del municipi incentivant la visita una vegada acabat el període de confinament.


Els participants amb més coneixements d'Hostalric entraran en un sorteig de tres premis made in Hostalric: 1 àpat al restaurant Espai Gastronòmic Sivis per a 2 persones, 1 visita en clau al recinte medieval i 1 lot de productes gastronòmics "Hostalric producte ric". Aquesta acció s'ha fet conjuntament amb empreses i comerços locals per tal de fomentar el consum local i de proximitat. El restaurant Espai Gastronòmic Sivis i els comerços del segell "Hostalric producte ric" (Carnisseria Llach, Carnisseria Tusell, Carnisseria Joan Martí i Pastisseria Castanyer i Serra) participen amb els seus productes a l'acció.  

La durada de la campanya és fins el diumenge 12 d'abril. El sorteig tindrà lloc el 14 d'abril de forma aleatòria entre els participants amb millor puntuació. 

 

Participació