VÍDEO Espectacular caravana de vehicles de policies locals, mossos i bombers a l'Hospital de Sant Celoni

En total hi han participats onze vehicles de tots els cossos de seguretat

Els cossos de seguretat reconeixen un dia més el treball dels sanitaris per frenar el coronavirus
Els cossos de seguretat reconeixen un dia més el treball dels sanitaris per frenar el coronavirus | Jordi Purtí
27 de març del 2020
Actualitzat el 28 de març a les 7:34h




Una caravana de vehicles de policies locals, vigilants municipals, mossos d'esquadra i bombers de la Generalitat de diversos municipis del Baix Montseny s'han concentrat aquest vespre a les vuit del vespre davant l'Hospital de Sant Celoni per agrair un dia més la feina dels sanitaris en la lluita per frenar la pandèmia que provoca el coronavirus.

En total onze vehicles que durant una bona estona han ocupat el carrer Diputació de Sant Celoni, on és situada l'Hospital de Sant Celoni. Com és habitual, els sanitaris han correspost els aplaudiments dels Vigilants Municipals de Riells i Viabrea, Policia Local de Sant Celoni, Mossos d'Esquadra de Sant Celoni, Mossos d'Esquadra de Trànsit de Mollet del Valles, Policia Local de Santa Maria de Palautordera, Policia Local de Llinars del Valles, Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor, Policia Local de Cardedeu, Policia Local de Sant Antoni Vilamajor, Vigilants municipals de Sant Pere de Vilamajor i Bombers de la Generalitat del Parc de Sant Celoni.

L'acte ha acabat amb una foto conjunta de tots els cossos de seguretat que han participat en els aplaudiments als sanitaris.
 

Els participants en l'acte d'agraïments al personal sanitari Foto: Jordi Purtí