Arriben a l'Hospital de Sant Celoni les 1.500 mascaretes que faltaven provinent d'un crowdfunding

Dimecres passat es va poder servir una primera part de 1.000 mascaretes

Personal sanitari de l'Hospital de Sant Celoni provinents d'un crowdfunding
Personal sanitari de l'Hospital de Sant Celoni provinents d'un crowdfunding | Wanava Nation
Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a les 15:20h
Les 2.500 mascaretes comprades gràcies a la solidaritat de veïns i veïnes del Baix Montseny a través d'un crowdfunding ja són a disposició de l'Hospital de Sant Celoni, fent realitat d'aquesta manera l'objectiu que s'havia pensat inicialment però que quedava el dubte si l'enviament seria retingut i desviat a la duana.

No ha estat així i aquest matí elsa propietaris de l'empresa Wanava Nation SL Agustí Arpa i Laura Amores, impulsors de la iniciativa, han lliurat les 1.500 mascaretes que completaven la comanda servida parcialment amb 1.000 mascaretes dimecres passat. Es tracta de màscares del tipus FFP2 i FFP3 de les quals en quedaven molt poques unitats en l'stock de l'hospital al voltant de dues-centes.

Tant Agustí Arpa com Laura Amores agraeixen la solidaritat de tothom qui ha col·laborat en la campanya i que avui ha fet possible l'entrega d'aquestes 2.500 mascaretes. La campanya va sorgir fa justament una setmana, després d'una crida urgent de l'Hospìtal de Sant Celoni, i en només vint hores es van acaptar els 3.000 euros que calien per poder fer aquesta comanda i només set dies després l'hospital ja disposa d'aquest material.

A més, per poder informar de tota l'operativa s'ha creat la pàgina web caphospitalsensematerial.com amb la finalitat, també, d'atraure més recaptació. De fet, es fa una última crida per poder arribar a una comanda de 500 unitats més i així proveir a l'Hospital les màscares que necessita per passar tota la crisi.
 

Caixes de mascaretes arribades a l'Hospital der Sant Celoni Foto: Wanava Nation








Arxivat a