Les mascaretes amb visera de protecció arriben al CAP Hostalric

Tres joves d'Hostalric, Gaserans i Breda les han construïdes gràcies a la tecnologia 3D

Des del CAP Hostalric es recomana que la gent es quedi a casa
Des del CAP Hostalric es recomana que la gent es quedi a casa | AJH
Redacció
26 de març del 2020
Actualitzat a les 16:49h
El CAP Hostalric agraeix la donació de mascaretes amb visera realitzada per Daniel Pereira, Isaac Peñarroya i Iker, veïns d'Hostalric, Gaserans i Breda. L'Ajuntament d'Hostalric posa en valor aquest gest i envia molta força i tot el suport al personal mèdic.

És un exemple més del fenòmen que es viu a Catalunya que ha activat a màxima potència les seves impressores 3D per intentar frenar el coronavirus. Empreses, centres de recerca, instituts de secundària així com voluntaris de la comunitat maker s'estan organitzant per produir el major nombre de material mèdic i de protecció. Concretament, hi ha en marxa projectes per abastir els hospitals de respiradors, però també viseres facials, mascaretes i, fins i tot, panys de porta anticontagis que també arriben a residències, ambulatoris o personal de risc.



Des de dilluns d'aquesta setmana el Baix Montseny està utilitzant la tecnologia 3D per combatre el virus Covid-19 i s'estan imprimint pantalles protectores d'urgència per abastir material als sanitaris. Una iniciativa per salvar vides.
 

Lliurament al CAP Hostalric de mascaretes de protecció fetes en tecnologia 3D Foto: AJH