coronavirus

L'Hospital de Sant Celoni confirma 11 ingressos, 3 defuncions i dues altes pel coronavirus

Els hospitals del Vallès Oriental confirmen 42 morts i 74 altes de pacients pel coronavirus. Els centres de Granollers, Mollet i Sant Celoni tenen ara mateix 222 infectats ingressats

per Jordi Purtí , 25 de març de 2020 a les 16:29 |
11 ingressats, 3 defuncies i 2 altes per coronavirus a l'Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Els tres hospitals del Vallès Oriental (Granollers, Mollet i Sant Celoni) han posat xifres aquest dimecres a la tarda a la pandèmia del coronavirus al Vallès Oriental. En total confirmen 42 morts i 74 altes de pacients pel coronavirus, a més de 222 infectats ingressats actualment en el conjunt dels tres centres sanitaris.

Pel que fa a les xifres facilitades de l'Hospital de Sant Celoni són d'11 casos positius ingressats, 3 defuncions des de l'inici de la pandèmia i dues altes de pacients des de l'inici de la pandèmia. Aquestes xifres són ostensiblement superiors a les facilitades fa justament una setmana en la que es reconeixia l'ingrés de dues persones. Més endavant es va aclarir la mort d'un pacient per coronavirus però que no es va saber fins després de la seva defunció.
A Granollers hi ha 123 casos positius ingressats, 20 defuncions des de l'inici de la pandèmia i

22 altes de pacients des de l'inici de la pandèmia. I a l'Hospital de Mollet 88 casos positius ingressats, 19 defuncions des de l’'nici de la pandèmia i 50 altes de pacients des de l’inici de la pandèmia

Els tres hospitals de la comarca estan adaptant la seva activitat i la seva estructura per donar una millor resposta a la situació sanitària actual. 

 

Participació