L'Hospital de Sant Celoni rep les primeres 1.000 mascaretes comprades amb un crowdfunding

Per demà o màxim divendres s'espera l'arribada de les altres 1.500 mascaretes

D'esquerra a drets: Agustí Arpa, Jordi Roca (gerent Hospital Sant Celoni) i Laura Amores
D'esquerra a drets: Agustí Arpa, Jordi Roca (gerent Hospital Sant Celoni) i Laura Amores | Wanava Nation
Redacció
25 de març del 2020
Actualitzat a les 18:00h
La primera part de la feina està feta. Les primeres 1.000 mascaretes d'una comanda de 2.500 comprades gràcies a una campanya de crowdfunding impulsada per l'empresa Wanava Nation SL de Sant Celoni per poder-les servir a l'Hospital de Sant Celoni han arribat aquest matí i ja són a disposició del centre sanitari. Es tracta de màscares del tipus FFP2 de les quals en quedaven en l'stock de l'hospital al voltant de dues-centes. La resta de la comanda, 1.500 més, s'espera que arribin demà o com a màxim divendres, segons ha manifestat Agustí Arpa, director general de l'empresa que ha impulsat la campanya, juntament amb Laura Amores, directora de màrketing.

Tant Agustí Arpa com Laura Amores agraeixen la solidaritat de tothom qui ha col·laborat en la campanya i que avui ha fet possible l'entrega d'aquestes 1.000 mascaretes. De tota manera, recorden que el problema de falta de material sanitari persisteix i per això tornen a fer una crida per ampliar l'objectiu de la iniciativa i així proveir a l'Hospital més material. "Actualment, disposen de 80 unitats de màscares FPP3, les que es fan servir per tractar els pacientsa ingressats més greus.

La campanya va sorgir fa justament una setmana, després d'una crida urgent de l'Hospìtal de Sant Celoni, i en només vint hores es van acaptar els 3.000 euros que calien per poder fer aquesta comanda i només set dies després l'hospital ja disposa d'aquest material. La por inicial era que malgrat que el destí era l'hospital de Sant Celoni el fet de tractar-se de mascaretes per ús sanitari la duana les pogués retenir i, fins i tot, fer-les arribar a un destí diferent. Agustí Arpa ha manifestat que "no hi ha hagut problemes. Només ens han demanat un documents dels quals disposàvem".

A més, per poder informar de tota l'operativa s'ha creat la pàgina web caphospitalsensematerial.com amb la finalitat, també, d'atraure més recaptació.






 
Arxivat a