coronavirus

L'Ajuntament de Vallgorguina contacte per telèfon amb la gent gran i les persones que viuen soles

El servei telefònic de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vallgorguina ha ampliat l'horari durant l'estat de l'alarma

per Redacció , 25 de març de 2020 a les 09:49 |
Ajuntament de Vallgorguina | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidora de la gent gran de Vallgorguina, Montse Moron, està contactant amb les persones que viuen soles i les persones grans, per oferir suport per a qualsevol necessitat que puguin tenir. Aquest servei estarà vigent mentre sigui necessari, si algú del municipi hi està interessat en rebre aquest servei ha de trucar 93 867 91 25 per ser inclòs al llistat.

D'altra banda, durant aquests dies de confinament, si a algun veí o veïna li cal assessorament psicològic, també pot trucar al mateix número de telèfon de l'Ajuntament de Vallgorguina i es facilitarà el contacte amb una psicòloga voluntària que faraà l'atenció de manera gratuïta.

 
En aquesta línia,  el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té habilitat un telèfon d'assessorament psicològic on professionals experts en emergències atendran la ciutadania que presenti malestar emocional, a causa de la situació actual, per tal de fer una primera contenció i redirigir-los als diferents serveis d'atenció psicològica existents. L'horari d'atenció és de 9:00 a 20:00 h, inclosos caps de setmana, i el telèfon de contacte és: 659 584 988

 
Aquest telèfon és d'ús exclusiu per a persones que necessitin el servei d'assessorament psicològic. Per això es prega que no es facin trucades motivades per aquesta qüestió concreta per tal de garantir el correcte funcionament del servei.


El servei telefònic de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vallgorguina ha ampliat l'horari durant l'estat de l'alarma. De dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores.

 

Participació