El Consell Comarcal distribuirà més de 7.000 targetes moneder per a beneficiaris de beques menjador

El repartiment es fa a través dels ajuntaments de la comarca

Redacció
24 de març del 2020
Un menjador amb nens
Un menjador amb nens | Ajuntament de Castellar del Vallès
El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha començat a repartir, a través dels ajuntaments, 7.065 targetes moneder per als alumnes escolaritzats a centres educatius del Vallès Oriental beneficiaris d’ajuts menjador.
 
Segons ha informat el consell en un comunicat, des de divendres s’ha organitzat un dispositiu conjunt per fer el repartiment de les targetes, amb l’objectiu que les famílies les puguin començar a utilizar al més aviat.
 
La Generalitat de Catalunya ha fet arribar les targetes directament al Consell Comarcal, que gestiona els ajuts individuals de menjador a tota la comarca. Els ajuntaments estan enviant personal a la seu del Consell Comarcal per recollir-les, i "distribuir-les a les famílies amb l’operativa que cada consistori considera oportuna".
 
Les targetes estan carregades per dues setmanes, amb amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros-. Segons el consell, les targetes es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent, i podran ser utilitzades per les famílies per adquirir productes en qualsevol establiment d’alimentació.

Per poblacions, destaquen Canovelles (660), Granollers (1.481), les Franqueses del Vallès (413), Mollet del Vallès (1.087), Sant Celoni (414), entre d'altres.