Primer cas confirmat de coronavirus a Breda

Demanen a la ciutadania no crear alarma ni caos injustificat

Primer cas de coronavirus a Breda
Primer cas de coronavirus a Breda | AJB
Redacció
23 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 17:58h
L'Ajuntament de Breda ha confirmat amb un Ban el primer cas de contagi de Covid-19 al municipi. Remarquen a la ciutadania que la confirmació no ha de servir per crear un clima d'alarma i sí per reafirmar-se en el camí adequat, és a dir el confinament domiciliari, el distanciament social i només sortir a l'exterior en els supòsits taxats al decret del govern de l'Estat espanyol.

Es té la seguretat que en els propers dies i setmanes en sortiran més casos a la vila i que, el més probable és que no es disposi de la informació pels estrictes protocols de Salut i també perquè la sanitat es troba al llindar de la seva capacitat. Es demana responsabilitat i no crear caos i por de manera injustificada amb informacions no contrastades. "Estiguem a l'alçada en aquesta hora greu que ens trobem".

Des de l'Ajuntament es demana tanmateix fer cas de les autoritats sanitàries i treballar tots plegats per poder sortir d'aquesta situació incerta el més aviat possible.

 Amb aquest cas de Breda ja són quatre municipis del Baix Montseny que han confirmat com a mínim un cas de contagi per coronavirus: Sant Celoni, Arbúcies, Sant Antoni de Vilamajor i Breda.