Detectat el primer cas positiu de coronavirus a Arbúcies

Hi ha altres casos en estudi que en funció del resultat del test podria fer augmentar els casos de Covid-19 al municipi

L'Ajuntament d'Arbúcies confirma amb un comunicat el primer cas positiu de Covid-19 al municipi
L'Ajuntament d'Arbúcies confirma amb un comunicat el primer cas positiu de Covid-19 al municipi | AJA
Redacció
23 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 17:58h
L'Ajuntament d'Arbúcies ha confirmat que els serveis mèdics han detectat el primer cas positiu de Covid-19 al municipi i s'ha posat en coneixement de la ciutadania que hi ha altres casos pendents del resultat del test que hipotèticament podrien fer augmentar la xifra de contagiats. En un comunicat oficial es demana  que els veïns i veïnes extremin les precaucions i segueixin fil per randa les recomanacions de confinament, de la mateixa manera que s'apel·la a la responsabilitat de tothom "en uns moments tan greus com aquest".

LAjuntament recorda que davant l'estat d'alarme cal extremar les mesures d'higiene personal de l'entorn familiar i de treball que marquen els protocols de salut pública i que és obligatori el compliment de les mesures de mobilitat i que només es pot circular a peu o amb vehicle quan sigui del tot imprecindible, seguint els preceptes marcats en l'estat d'alarma.

Una vegada més des del consistori es remarcar que contravenir les disposicions establertes podria ser objecte de denúncia per part dels agents de l'autoritat.
 




 

Arxivat a