L'Ajuntament de Sant Celoni restringeix una mica més el passeig amb el gos

No pot anar més enllà dels tres-cents metres del domicili particular, entre altres obligacions

Restricció a les passejades dels gossos a Sant Celoni per complir amb el confinament
Restricció a les passejades dels gossos a Sant Celoni per complir amb el confinament | Pixabay
Redacció
22 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 17:54h
L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha publicat un Ban sobre les condicions que cal complir a l'hora de treure el gos a passejar, tenint present que hi ha persones que fan ús d'aquestes passejades de manera poc segura i per a minimitzar riscos innecessaris per a la salut pública en relació a aquesta excepció de l'estat d'alarma decretat pel govern de l'Estat.

Es recorda  que esa pot treure a passejar el gos, però amb restriccions i que han de ser recorreguts breus i curts, exclusivament per fer les necessitats fisiològiques de l'animal i no més enllà d'una distància de 300 metres del domicili.

També es reitera que la passejada només es pot fer de manera individual, no acompanyat per cap altra persona i sempre cal portar una ampolla amb aigua per netejar l'orina i una bossaper les defecacions.

S'insisteix que les passejades no són activitats d'oci, per tant, no es podrà tenir contacte amb altres persones i animals. No cal dir, que contravenir aquestes disposicions pot suposar ser objecte de denúncia per part dels agents de l'autoritat.



 
Arxivat a