coronavirus

VÍDEO Els alcaldes de Santa Maria de Palautordera i Gualba envien un missatge a la ciutadania

Jordi Xena i Marc Uriach informen de les noves decisions que han pres els seus respectius ajuntaments

per Redacció, 22 de març de 2020 a les 17:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, s'ha adreçat a la població després d'uns dies d'entrar en vigor el decret d'estat d'alarma. En el seu missatge ha recordat que a l'Ajuntament hi ha establerts serveis mínims per garantir l'aigua potable, la recollida de residus i la policia local.

També, però, el servei a les persones més vulnerables motiu pel qual s'ha habilitat, a més dels telèfons habituals de l'Ajuntament, el número 617 146 678 per si se sap d'alguna persona que necessiti ajuda o que vulgui fer tasques de voluntariat.


En aquesta situació d'extrema gravetat "el millor servei que podem fer és quedar-nos a casa", ha insistit Jordi Xena que també ha demanat superar aquesta situació "amb tranquil·litat i enteresa" Qui també s'ha dirigit a la població a través d'un missatge enregistrat en vídeo ha estat l'alcalde de Gualba, Marc Uriach, informant de noves mesures econòmiques, demanant que ens quedem a casa i que no es vagi a la segona residència per responsabilitat cívica i col·lectiva.


 

 

Participació