Els comerciants de Santa Maria de Palautordera agraeixen l'esforç dels sanitaris de l'Hospital de Sant Celoni

Bars, restaurants, forns de pa i pastisseries han portat l'esmorzar per als treballadors del centre sanitari

Agraïment dels botiguers i comerciants de Santa Maria de Palautordera als sanitaris de l'Hospital de Sant Celoni
Agraïment dels botiguers i comerciants de Santa Maria de Palautordera als sanitaris de l'Hospital de Sant Celoni | UBIC Palau
Redacció
22 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 18:02h

Els establiments comercials de Santa Maria de Palautordera, en especial, bars, restaurants, forns de pa i pastisseries agraeixen a tot el personal sanitari de l'Hospital de Sant Celoni, el treball diari d'atenció i cura als malalts i a les seves famílies, i sobretot durant aquests dies, "en la vostra lluita per combatre la pandèmia del coronavirus".

Amb una epidèmia viral desconeguda que omple els hospitals i demana assistència arreu, "torneu a ser vosaltres, el personal sanitari el que dona la cara en la primera línia i treballa més del que pot humanament parlant. Des de Palau us agraïm mil vegades el vostre ingent esforç", han explicat des de les xarxes socials.

Afegeixen que per als comerciants tampoc no són dies fàcils, però això no treu que no siguin capaços de reconèixer la feina que fan els sanitaris. "Aquest petit esmorzar és una mostra del reconeixement, agraïment i ànims a totes i tots vosaltres, per la feina que feu sempre, i molt especialment aquests dies difícils, en la lluita contra el Covid-19".

La pandèmia passarà, però fins aleshores "nosaltres us ajudarem en tot allò que puguem, sent responsables del que ens toca fer: quedant-nos a casa, respectant les mesures d'higiene i mantenint les distàncies".