coronavirus

L'Ajuntament d'Hostalric anuncia que sancionarà la propagació de notícies falses sobre el coronavirus

Es demana la màxima col·laboració per no crear una situació de pànic a la població

per Redacció, 20 de març de 2020 a les 17:29 |
Ajuntament d'Hostalric | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Hostalric, arran de la difusió d'uns vídeos que s'han difós a través de les xarxes socials i també per WhatsApp, comunica que de moment al municipi no hi ha cap cas de coronavirus confirmat. Afegeix també que les afectacions respiratòries es contemplen com a possible contagi i es tracten amb la màxima precaució.

S'assegura des del consistori que quan es tingui la informació oficial de la persona que s'han endut "la farem pública". Alhora, però, s'avisa que qualsevol persona que difongui notícies falses o no confirmades per fonts oficials serà sancionada. Per això, l'Ajuntament d'Hostalric demana la cooperació de tothom per no generar una situació de pànic a la població.


D'altra banda, es recorda que durant l'estat d'alarma pel
coronavirus la ciutadania només pot circular per la via pública i amb vehicle particular quan sigui imprescindible. De fet, l'incompliment del confinament ja ha suposat la tramitació de sancions per part de la Policia Local d'Hostalric.
 


 

Participació