coronavirus

La Policia Local d'Hostalric ja ha imposat sancions per saltar-se el confinament domiciliari

A Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera de moment encara no han sancionat i incorporen la megafonia als vehicles policials

per Redacció , 19 de març de 2020 a les 12:21 |
Control Policia Local d'Hostalric per fer complir el confinament domiciliari | PL Hostalric
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Saltar-se el confinament domiciliari obligat pel decret d'estat d'alarma no és gratuït. Per això, les diverses policies locals del Baix Montseny estan fent controls a diversos punts dels pobles corresponents per vetllar per les restriccions de mobilitat amb l'objectiu de contenir la propagació del Covid-19.

En aquest sentit, la Policia Local d'Hostalric ja ha tramitat algunes actes de denúncia referents a persones que feien cas omís al confinament domiliciliari decretat i sense cap causa que justifiqués la seva presència fora de casa seva. "Ajudem-nos entre tots per a evitar la propaganió del coronavirus", s'ha manifestat des de l?Ajuntament d'Hostalric.


A Sant Celoni, després de quatre dies de confinament encara no s'ha tramitat cap multa perquè fins ara la tasca que s'ha fet és informativa i preventiva i, en paraules de l'alcalde, Raül Garcia "Zero multes per confinament perquè no hi ha reincidencia". També ha dit que a partir d'avui s'ha incorporat megafonia als vehicles policials informant de l'obligatorietat del confinament.A Santa Maria de Palutordera l'inspector de la Policia Local, David Otal, ha manifestat que de moment tampoc no s'han posat sancions. Es fan controls i també s'incorporarà la megafonia als vehicles de la Policia Local.
 
Recordem que només es pot circular per la via pública en els següents casos:
 
1. Adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
2. Assistència a instal·lacions sanitàries.
3. Desplaçament al lloc de treball per a prestació laboral, professional o empresarial.
4. Tornar al lloc de residència habitual.
5. Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
6. Desplaçament a entitats financeres
7. Per causa de força major o per situació de necessitat. 8. Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada.
 


 

Participació