Impulsen una campanya crowdfunding per comprar mascaretes per l'Hospital de Sant Celoni

Agustí Arpa i Laura Amores, propietaris de l'empresa de Sant Celoni Wanava Nation SL han pres aquesta determinació perquè el centre sanitari només té stock fins dissabte

Hospital de Sant Celoni
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
18 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 18:30h
Tal com hem informat aquesta tarda, a l'Hospital de Sant Celoni li queda stock de mascaretes del tipus FFP2 i FFP3 només fins dissabte d'aquesta setmana, és a dir el dia 21 de març. És per això que des del centre sanitari s'ha fet una crida urgent perquè si hi ha algú que en disposi els les pugui aportar. Sense aquestes mascaretes es farà molt més complicat tractar els pacients ingressats -dos en aquest moment- per Covid-19.

En el decurs de la tarda han sorgit espontàniament diverses iniciatives per provar de subministrar aquest tipus de mascaretes a l'hospital. Una d'elles ha estat la posada en marxa d'una campanya de crowdfunding impulsada per l'empresa Wanava Nation SL, ubicada a Sant Celoni i propietat d'Agustí Arpa i Laura Amores. "volem ajudar i contribuir amb la mesura del possible, aportant la nostra experiència en compres i importacions de l'estranger", han explicat.

En aquest sentit  diuen que han trobat un proveïdor que els demana compra com a mínim 2.500 mascaretes per poder fer una primera comanda. També adverteixen que aquesta comanda podria ser parada per la duana, "per tant ser disposada pel govern i proveeixi a altres comunitats o tanmateix, a la nostra".

Els dos impulsors de la campanya diuen que si no s'arriba a l'objectiu de recollir els 3.000 euros que s'han proposat es destinaran a l'Hospital de Sant Celoni com a donació. En només sis hores de campanya s'han recaptat ja 460 euros de 24 donants.