Modificacions en el bus urbà de Santa Maria de Palautordera pel confinament

El trànsit al municipi s'ha reduït en un 63 per cent

Bus urbà de Santa Maria de Palautordera
Bus urbà de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
NacióDigital
18 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 18:41h

Com a conseqüència del virus Covid-19, s'han pres algunes mesures de prevenció i s'han realitzat algunesmodificacions en els horaris del bus urbàde Santa Maria de Palautordera. Les directrius de l'ATM (Autoritat del Transport Metropolità) obliguen a prendre mesures per a reduir el servei de bus urbà en un 40/60 %.

Per una banda, el bus urbà no pot superar el 33 % de l'aforament màxim establert. És a dir, si en circumstàncies normals l'aforament màxim són 60 persones, des d'ara només pot ser serà de 20 persones.

També s'ha d'evitar pagar en efectiu i s'ha de respectar i mantenir la distància de seguretat dins del bus. Totes aquestes mesures ja van entrar en vigor ahir dimecres 18 de març i poden ser modificades, sempre en funció de com evolucioni la situació davant el COVID-19.

El trànsit disminueix en un 63%

El trànsit als carrers de Santa Maria de Palautordera han disminuït un 63% en el que es porta de setmana, segons ha informat la Policia Local alhora que agraerix el compromís de la ciutadania en la lluita per la contenció del coronavirus. També relacionat amb la mobilitat, la zona blava del municipi -amb rellotge horari- queda inhabilitada però les zones de càrrega i descàrrega continuen vigents.

 



noticiadiari]39/14010