«Volem evitar mals majors», afirma l'alcalde de Sant Celoni en relació a l'anul·lació del mercat de dimecres

Raül Garcia considera que encara que només hi hagués les parades de productes frescos la seguretat no està garantida

Una parada de fruita del mercat de Sant Celoni
Una parada de fruita del mercat de Sant Celoni | Jordi Purtí
16 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:01h

El mercat setmanal d'aquest dimecres  18 de març a Sant Celoni està anul·lat definitivament. Ho ha confirmat a NacióBaixMontseny l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia. L'objetiu és prioritzar el fet d'evitar que la gent es trobi "i no creiem que es puguin portar a terme les mesures de precaució de distància que es recomanen per no contagiar el virus", ha dit Raül Garcia.

Des de l'Ajuntament es vol prioritzar al màxim evitar mals majors i per això es considera que és millor anul·lar-lo ja que des del decret d'Estat d'Alarma la gent té altres alternatives per autoabastament i, en aquest sentit, no cal jugar-se-la mantenint un mercat de productes frescos.

La setmana passada en una de les mesures preventives anunciades pel govern municipal va ser precisament la d'anul·lar el mercat setmanal dels dimecres 18 i 25 de març, de la mateixa manera que ho van fer altres consistoris. Amb tot i això, poc després el Departament d'Agricultura va permetre els mercats només amb productes frescos i les parades separades prudencialment unes de les altres. Malgrat aquest permís, l'Ajuntament de sant Celoni prefereix guiar-se per la prudència.

Arxivat a