Les perruqueries de Breda decideixen tancar tot i que tenen permís per obrir

Consideren que també són un col·lectiu exposats al contagi del covid-19

Les perruqueries han anunciat  que no obriran
Les perruqueries han anunciat que no obriran
NacióDigital
15 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:04h
Les perruqueries de Breda a partir de demà també se sumen al confinament com la majoria de persones i no obriran els seus centres de treball, tot i que el decret de l'estat d'alarma que entra en vigor demà dilluns 16 de març a les 8 del matí els permetria obrir. En una nota que s'ha publicat a les xarxes socials diuen que el sector d'aquest municipi baixmontsenyenc de la Selva s'ha posat d'acord ja que consideren que és la millor solució.

En aquest sentit asseguren que no entenen que totes les ordres que s'estan donant a la gent sobre seguretat per evitar el contagi del coronavirus sembli que "el nostre col·lectiu n'estigui exclós". En la nota que s'ha publicat diuen que la decisió és unànime.

Dintre de les mesures en l'àmbit de l'activitat comercial les perruqueries és un dels sectors que tenen permís per obrir juntament amb els d'a limentació, begudes, productes i béns de primera necessitat, farmàcies, establiments mèdics, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per l'automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per animals de companyia, comerç per internet o telefònic o correspondència i tintoreries i bugaderies.