1 de 10
coronavirus

Els forners de Santa Maria de Palautordera rebaixen el preu del pa durant el confinament

Consideren que el decret del govern estatal tindrà efectes econòmics pels ciutadans

El preu del pa més barat a Santa Maria de Palautordera durant el confinament pel covid-19 | Europa Press
per Jordi Purtí Pursals, 15 de març de 2020 a les 15:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els forners de Santa Maria de Palautordera s'han posat d'acord com a mesura solidària amb els ciutadans durant aquests dies de confinament decretat pel govern d'Espanya ja que els suposarà efectes econòmics i han decidit rebaixar el preu de diversos productes que consideren de primera necessitat.

L'acord entre els forners suposa rebaixar el preu de quatre dels seus productes que tenen més venda i "entenem que són els més bàsics o de primera necessitat". D'aquesta manera una barra de quart tindran un cost de 20 cèntims menys del preu actual i passa d'1 euro a 80 cèntims i el preu dels rodons un preu de 30 cèntims meny. El de quilo tallat de 2,75 a 2,45 euros i els de mig quilo tallat d'1,75 a 1,45 euros.


Els forners recorden que continuen treballant i que tenen les portes de les botigues en l'horari habitual alhora que demanen tant als treballadors com als clients serenor, paciència i un esforç per respectar les mesures preventives contra el covid-19. Diversos veïns del municipi han aplaudit la mesura dels forners a través de les xarxes socials. 

Participació