Suspès el ple ordinari de Santa Maria de Palautordera

La Junta de Govern Local es fa de manerea no presencial

Un ple de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Un ple de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
NacióDigital
15 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:06h

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, amb motiu de l'Estat d'Alarma decretat pel govern de l'Estat i en aplicació de les mesures excepcionals davant l'evolució del Covid-19, el govern municipal ha decidit suspendre la sessió plenària ordinària d'aquest mes de març, prevista per al proper 26 de març. Conseqüentment, també queda suspesa la Comissió Informativa programada per a demà 19 de març. 

Per altra banda, la Junta de Govern Local -la reunió setmanal de l'equip de govern-, se celebrarà de manera no presencial seguint les mesures de prevenció decretades. 

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es troba en serveis mínims garantint els essencials com és el cas  del Servei d'Aigües, la recollida de residus funciona amb normalitat, el servei de neteja viària es presta en servei mínims, el manteniment del municipi es limita als casos d'urgència, la Policia Local cxontinua prestant servei amb mesures i adaptacions pertinents i l'atenció al ciutadà és exclusivament per via telemàtica. A més, la zona blava està inhabilitada.