L'Ajuntament de Vallgorguina tanca portes pel coronavirus

L'alcalde Joan Mora ha decretat el Pla d'Emergència Municipal

Ajuntament de Vallgorguina
Ajuntament de Vallgorguina | NBM
13 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:09h
L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, ha activat aquest matí el Pla d'Emergència Municipal, el qual es mantindrà actiu fins que des de les autoritats competents en matèria de Sanitat es recomani la seva desactivació. Aquesta situació, a més, ha suposat un seguit de mesures consensuades amb els treballadors de l'Ajuntament entre les quals hi ha les d'evitar i/o cancel·lar totes les reunions, visites o atencions presencials que no siguin declarades urgents de forma expressa. Aquesta mesura suposarà la priorització de l'atenció telemàtica davant la presencial a tots els ciutadans, la qual requerirà cita prèvia a través dels mitjans oficials.

També es posposen totes les sessions d'òrgans col·legiats municipals fins l'aixecament d'aquestes mesures excepcionals i aprovar la flexibilització de l'horari de la jornada laboral a tot el personal de l'Ajuntament de Vallgorguina, així com la possibilitat de treballar de manera no presencial sempre que sigui possible.

En aquest sentit, es recorda a la ciutadania que es manté el tancament de tots els espais i equipaments municipals i la cancel·lació de totes les activitats populars, culturals i esportives organitzades per l'Ajuntament fins l'aixecament d'aquestes mesures excepcionals.

Des de l'Ajuntament es recomana a les associacions i entitats que es planifiquin alternatives per a totes aquelles activitats que tinguin previstes en els propers tres mesos. Els empleats municipals que treballin de cara al públic, en serveis i equipaments han d'extremar les mesures de precaució.

En el mateix decret d'alcaldia fet públic avui també es recorda als treballadors municipals que han de prendre una sèrie de mesures de precaució individuals i s'estableix que l'únic  departament autoritzat per a informar a la ciutadania en general, per mitjà dels canals habituals, en relació a recomanacions, mesures preventives acordades per l'Ajuntament i última hora sobre el coronavirus és el departament de Secretaria, depenent d'alcaldia.

 
Arxivat a