Salut tanca diversos Centres d'Assistència Primària del Baix Montseny

Salut ha informat que es tanca el CAP de Santa Maria de Palautordera i els consultoris locals de La Batllòria, Gualba, Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Parcialment oberts els CAP de Sant Celoni i Sant Antoni de Vilamajor

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
13 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:08h
L'Atenció Primària Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut ha comunicat a primera hora d'aquesta tarda que el CAP de Santa Maria de Palautordera i els consultoris locals de la Batllòria, Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera i Gualba tanquen temporalment la seva atenció presencial. per la seva part, el CAP de Sant Celoni tanca parcialment i només atendrà les necessitats de salut urgents.

Per garantir l'atenció sanitària presencial urgent, s'ha habilitat un punt d'atenció al CAP de Sant Celoni i es recomana que abans de dirigir-se a aquest punt d'atenció urgent, els usuaris truquin per telèfon (93 867 41 51), des d'on s'atendran  i gestionaran totes les peticions. Els usuaris que necessitin atenció presencial urgent, rebran indicacions en la mateixa trucada per ser atesos al punt d'atenció al CAP de Sant Celoni.

D'aquesta manera, tots els centres mantenen oberta l'atenció telefònica, també per a qüestions no urgents. A través d'aquesta atenció telefònica, per e-consulta o a través de la Meva salut, es donaran les indicacions necessàries als usuaris.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, des de fa dies que ja s'han ajornat visites i proves que poden esperar i es fan consultes per vies no presencials.

El Servei Català de la Salut també ha informat que el consultori de Sant Pere de Vilamajor romandrà tancat fins a nou avís. Totes aquelles persones que necessitin ser ateses s'hauran de dirigir al CAP de Sant Antoni de Vilamajor.

Per la seva banda des d'aquesta tarda mateix i fins a nou avís, el CAP de Sant Antoni de Vilamajor romandrà tancat tots els dilluns i divendres a la tarda, dies en què l'horari serà de 8 a 15 hores. Dimarts, dimecres i dijous, l'horari serà l'habitual de 8 a 20 hores.