Vilalba Sasserra no anul·la del tot les activitats culturals i esportives

L'Ajuntament deixa la decisió a mans dels organitzadors al ser activitats amb una afluència per sota del terç de l'aforament

La 9a edició del Trail 30 Passes de moment es manté en el calendari
La 9a edició del Trail 30 Passes de moment es manté en el calendari | Aj Vilalba Sasserra
Redacció
13 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:07h
L'ajuntament de Vilalba Sasserra com la resta de consistoris de la comarca natural ha anunciat mitjançant un ban l'activació en fase d'alerta del Pla PROCICAT i, en aquest sentit seguint lesdirectrius adoptades per la Generalitat de Catalunya ha pres algunes mesures preventives per contenir el coronavirus.

En aquest sentit, el futbol sala de Vilalba Sasserra, d'acord amb les indicacions i recomanacions de les federacions catalana i espanyola, suspèn els entrenaments i els partits durant 15 dies. L'acció adoptada va entrar en vigor el dijous 12 de març.

D'altra banda, la 9a Trail 30 passes que està calendaritzada pel diumenge dia 29 de març de moment continua programada ja que queda fora dels 15 dies preventius tot i que, en qualsevol cas s'haurà d'estar atent a l'evolució i a les noves recomanacions que pugui fer la Generalitat de Catalunya.

Finalment, la resta d'activitats esportives i culturals que es puguin desenvolupar en edificis municipals al ser d'una afluència per sota del terç del seu aforament que es portin a terme o no es deixa en mans dels organitzadors de les activitats.