Anul·lats bona part dels mercats setmanals del Baix Montseny

En les properes dues setmanes no es muntaran les parades de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor

Mercat setmanal de Sant Celoni
Mercat setmanal de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
13 de març del 2020
Actualitzat el 25 de març a les 19:07h

La majoria d'ajuntaments del Baix Montseny han fet públics diversos comunicats explicant les mesures que es prenen per contenir el coronavirus, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya. Més enllà de les més conegudes com el tancament de les escoles i de la major part dels equipaments municipals, també s'ha anunciat la suspensió de diversos mercats setmanals de la comarca natural, ja que comporten una gran aglomeració de gent.

Aquest és el cas de Sant Celoni que ha anunciat que no hi haurà mercat els dimecres 18 i 25 de març. A Llinars del Vallès és segur que avui divendres 13 de març no hi haurà mercat  mentre que a Santa Maria de Palautordera s'ha anunciat que demà dissabte 14 de març i dissabte 21 de març també s'anul·len, encara que el del dia 21 anirà en funció de com evolucioni el Covid-19. Tampoc no hi haurà mercat setmanal a Sant Antoni de Vilamajor el diumenge 15 de març.

Amb tot, encara queda la possibilitat d'anar al mercat de Vallgorguina, de dimensions molt més reduïdes, que es fa diumenge. Municipis com Vilalba Sasserra, Breda, Riells i Viabrea, Arbúcies i Hostalric no han especificat, de moment, quina decisió prenen en aquest sentit.