Full de ruta per recepcionar les Pungoles a Sant Pere i Sant Antoni

Els dos ajuntaments vilamajorins estan treballant conjuntament i el procés podria allargar-se un any

Redacció
23 d'octubre del 2012
Les Pungoles, situada entre Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, podria estar recepcionada d'aquí a un any
Les Pungoles, situada entre Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, podria estar recepcionada d'aquí a un any | Les Pungoles
Les Pungoles, situada entre Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, podria estar recepcionada d'aquí a un any Foto: Les Pungoles

L'alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Martí Artalejo, ha confirmat que juntament amb l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'està treballant per recepcionar la urbanització Les Pungoles situada majoritàriament en el terme municipal de Sant Antoni.

Artalejo ha explicat que fa uns quants dies es van reunir amb representants del Partit de les Urbanitzacions (PUSA) i els van explicar el full de ruta que s'ha traçat. En aquest sentit, primer s'ha de refer un projecte antic per redactar-ne un de nou i adaptar-lo a la normativa actual, després s'haurà d'aprovar provisionalment en els plens municipals dels dos ajuntaments implicats i, abans d'aprovar-lo definitivament els veïns hauran de celebrar una assemblea per decidir si els interessa tirar endavant o no "són els que tenen la paraula", recalca l'alcalde de Sant Pere de Vilamajor.

A més, l'alcalde és contundent quan manifesta que en la recepció d'urbanitzacions "no hi ha contribucions especials ja que tot el cost de les obres és a càrrec dels propietaris". D'aquesta manera desmenteix la informació publicada pel PUSA en el seu web on es diu que l'Ajuntament es farà càrrec del 10% del cost. En aquesta mateixa informació el PUSA reclama més contribució per part de l'Ajuntament "l'esforç hauria d’ estar més repartit, no recaient quasi exclusivament en els veïns". Martí Artalejo també desmenteix el Partit de les Urbanitzacions quan diu que el cost de les obres serà de 9 milions d'euros.

En cas que tot el procés tiri endavant i no hi hagi entrebancs en el full de ruta que s'ha marcat la urbanització de Les Pungoles podria estar recepcionada el mes de novembre de l'any 2013.