El Club de Futbol Vallgorguina suspèn els entrenaments

Suspès l'esport no professional a Catalunya

Un partit entre el Centre d'Esports Manresa i la Unió Esportiva Sants
Un partit entre el Centre d'Esports Manresa i la Unió Esportiva Sants | ND
NacióDigital
11 de març del 2020
Actualitzat el 26 de març a les 10:35h
Les mesures de contenció del coronavirus provocaran que l'esport no professional a Catalunya s'aturi les dues pròximes setmanes. Bona part de les federacions esportives -des de la de futbol fins a la de bàsquet, passant per la d'handbol o la de tennis- ja han comunicat l'ajornament de les competicions, tot atenent les indicacions fetes per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat. La suspensió de tota activitat federativa s'aplicarà a partir d'aquest dijous i tindrà una vigència de 15 dies.

De fet, al Baix Montseny el Club de Futbol Vallgorguina ha reaccionat ràpid i ha decidit avui mateix suspendre també els entrenaments previstos, tant pel que fa als seus primers equips com al futbol base.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha comunicat aquest dimecres la suspensió de tots els partits de les categories no professionals de caràcter estatal, Segona Divisió B i Tercera Divisió, i ha aconsellat a les federacions territorials que facin el mateix amb la resta de campionats. La Federació Catalana de Futbol ha recollit la recomanació i ha suspès tots els partits de categoria amateur, tal com ha avançat en un altre comunicat.
 
Arxivat a